Karabekir Ortaokulu

Belgegeçer : 442 8161058
WEB https://oltukarabekirortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Karabekir Mahallesi Karabekir Caddesi No35 OLTU / ERZURUM
VİZYON : Eğitimin çocuklarımıza başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz.Eğitimin olduğu her yerde kalitemizle var olmak istiyoruz ki... Okulumuzda her veli bilsin ki öğrencisine öğrenme için her türlü fırsat verilmiştir ve okul onların beklentilerini karşılamalarında yardımcılarıdır. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inanırlar. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Geleceğe giden yolda en seçkin okul olmak için varız...
MİSYON : Öğrencilerin, iş görenlerin ve kurumların sorun çözme, değişimi planlama, farklı düşünme becerilerini geliştirme ve sinerji yaratabilmelerine örnek ve destek olmak.Hizmet sunumunu etkili hale getirmek için iş görenlerin performansın artıracak maddi ve manevi ödüllendirme araçlarını geliştirerek iş görenleri motive etmek.Harcanan beyin ve beden gücünün karşılığı olan maddi doyumun elde edilmesi için çaba harcamak.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 - 11:40 13:20 - 15:40